Interurban

Durrës-Korçë

Vlerësime 0

Durrës-Korçë është një linjë ndërqytetase me qendër në Durrës që ofron një shërbim çdo ditë për në Korçë dhe kthim.

Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.

0692131529

Book your vacations

Kontakto

Adresa

8F93+4GM, Durrës, Albania
Linja Çmimi Nr. tel menaxherit E-mail i menaxherit
Durres -> Korce 10 € 0696298772 [email protected]

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose