Interurban

Magice Globe Krujë

Vlerësime 0

Magice Globe Krujë është një linjë ndërqytetase me qendër në Krujë që ofron një shërbim çdo ditë për në Tiranë dhe kthim.

Ne ju ofrojmë klientve në një udhëtim të sigurt dhe komod.

Book your vacations

Kontakto

Çmimi

2€/person

Adresa

GQ6R+VRQ, Kruje, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose