Apotheke

Organic Pharmacy Besmira

Organic Pharmacy Besmira  ofron nje gamë produktesh të kujdesit personal. Besmira është e njohur për përdorimin e ingredientëve 100% organike dhe natyrale në krijimin e produkteve të saj të shëndetit dhe bukurisë. Stafi i Organic Pharmacy Besmira është i përkushtuar për të ofruar këshilla të person
Nimm Kontakt auf und trete mit dem Unternehmen in Verbindung.

Polizei

Stacioni i Policisë, Palasë

Stacioni i Policisë është përgjegjës për zbatimin e ligjit dhe rruajten e mbarëvajtjen e rregullit publik në zonën e Palasës. Me një shërbim profesional dhe aktiv gjatë gjithë vitit, Palasa është transformuar në një nga zonat më të sigurta të bregdetit Shqiptarë. Stacioni i policisë
Nimm Kontakt auf und trete mit dem Unternehmen in Verbindung.

Zahnarztklinik

Himara Dental Clinic

Himara krenohet me Himara Dental Clinic. Nga kjo verë kushdo kërkon një shërbim me profesionalizëm cilësor dental në qytetin turistik mund ta gjejë në unazën e vogël të qytetit rreth 50 metra larg godinës së bashkisë Himarë dhe 50 metra larg shkollës 9- vjeçare Pano Nikolla Meniko. Për më shum&eu
Nimm Kontakt auf und trete mit dem Unternehmen in Verbindung.

Gesundheitszentrum

Ambulanca Piqeras

Ambulanca Piqeras është në shërbim të komunitetit 24 orë, me një staf të kualifikuar mjekësh dhe infermjerësh. Ambulanca Piqeras është në funksion gjatë gjithë vitit dhe materialet mjekësore në këtë qëndër janë të garantuara nga Ministria e Shëndetësisë të Shtetit
Nimm Kontakt auf und trete mit dem Unternehmen in Verbindung.

Apotheke

Farmaci Lida

Farmaci Lida ndodhet 100m nga qendra e Himares, 12 km nga rrethrrotullimi I Qeparoit dhe 15km nga Borshi. Farmaci Lida me mbi 40 vite eksperiencë mbi fushën e farmacisë ju ofron ju çdo product farmaceutik të nevojshëm për shëndetin tuaj dhe jo vetem, mund te gjeni çdo product për femijet tuaj, higjenen orale, matjen e tensionit, matjen e diabe
Nimm Kontakt auf und trete mit dem Unternehmen in Verbindung.

Gesundheitszentrum

Qëndra Shëndetësore Shën Vasil

Qëndra Shëndetësore Shën Vasil është në shërbim të komunitetit 24 orë, me një staf të kualifikuar mjekësh dhe infermjerësh.  
Nimm Kontakt auf und trete mit dem Unternehmen in Verbindung.

Polizei

Posta e Policisë Kufitare Borsh

Gjatë sezonit të verës Posta e Policise Kufitare shërben në mbështetje të rendit për mirëvajtjen dhe ruajtjen e qetësisë publike dhe sigurimit të të gjithë vizitorëve dhe turistëve në Borsh. Posta e Borshit ka në ruajtje gjithë vijën bregdetare nga Borshi deri në Hermec, ne kufi me Sarandë
Nimm Kontakt auf und trete mit dem Unternehmen in Verbindung.

Gesundheitszentrum

Qendra Shëndetësore Nivice

Qendra Shëndetësore Nivice është në shërbim të komunitetit 24 orë, me një staf të kualifikuar mjekësh dhe infermjerësh.  
Nimm Kontakt auf und trete mit dem Unternehmen in Verbindung.

Gesundheitszentrum

Qëndra Shëndetësore Bolenë

Qëndra Shëndetësore Bolenë ka një shërbim 8 orarësh nga një staf i kualifikuar mjekësh dhe infermjerësh për komunitetin e Bolenës. Qëndra Shëndetësore Bolenë është në shërbim gjatë gjithë vitit.
Nimm Kontakt auf und trete mit dem Unternehmen in Verbindung.

Gesundheitszentrum

Qëndra Shëndetësore Tërbaç

Qëndra Shëndetësore Tërbaç ka një shërbim 8 orarësh nga një staf I kualifikuar mjekësh dhe infermjerësh, për komunitetin e Tërbaçit. Qëndra Shëndetësore Tërbaç është në shërbim gjatë gjithë vitit.  
Nimm Kontakt auf und trete mit dem Unternehmen in Verbindung.

Gesundheitszentrum

Qëndra Shëndetësore Palasë

Qendra Shëndetësore Palasë ka shërbim 24 orë nga një staf i kualifikuar mjekësh dhe infermjerësh për komunitetin dhe pushuesit që vijnë për të kaluar pushimet gjatë sezonit turistik. Qendra Shendetesore Palasë është në shërbim gjatë gjithë vitit. 
Nimm Kontakt auf und trete mit dem Unternehmen in Verbindung.

Gesundheitszentrum

Qëndra Shëndetësore Lukovë

Qëndra Shëndetësore Lukovë, është në shërbim 24 orë për komunitetin e Lukovës dhe çdo turistë që e viziton këtë fshat. Ka një staf të kualifikuar mjekësh dhe infermjerësh. Qëndra Shëndetësore është në funksion gjatë gjithë vitit.
Nimm Kontakt auf und trete mit dem Unternehmen in Verbindung.

Gesundheitszentrum

Qëndra Shëndetësore Verore Qeparo

Për pushuesit dhe turistët që kanë zgjedhur të pushojnë në Qeparo, ju ofrohet shërbim mjekësor 24 orë nga Qëndra Shëndetësore Verore. Stafi përbëhet nga mjekë dhe infermierë të kualifikuar, me vite eksperiencë. Qendra Shëndetësore Verore në Borsh hapet nga data 15 Maj dhe mbyllet në
Nimm Kontakt auf und trete mit dem Unternehmen in Verbindung.

Gesundheitszentrum

Qëndra Shëndetësore Dhërmi

Qëndra shëndetësore Dhërmi ofron shërbim 24 orë, nga një staf i kualifikar mjekësh dhe infermierësh si për banorët e zonës ashtu edhe për turistët të cilët kalojnë pushimet e tyre në zonën e Dhërmiut. Telefononi urgjencën kombëtare ne 127 për çdo emergjencë shëndet&e
Nimm Kontakt auf und trete mit dem Unternehmen in Verbindung.

Gesundheitszentrum

Qendra Shëndetësore Himarë

 Ka shërbim 24 orë nga një staf i kualifikuar mjekësh dhe infermierësh për komunitetin himarjot dhe pushuesit që vijnë për të kaluar pushimet në Himarë gjatë sezonit turistik. Qendra Shendetesore Himarë është në shërbim gjatë gjithë vitit. Barnat dhe materialet mjekësore në kët&e
Nimm Kontakt auf und trete mit dem Unternehmen in Verbindung.

Gesundheitszentrum

Qendrën Shëndetësore Verore Borsh

Kjo qendrën shëndetësore hapet për pushuesit dhe turistët që kanë zgjedhur të kalojnë pushimet e tyre në Borsh. Për kujdesin dhe shëndetin ju keni  Qendrën Shëndetësore Verore me shërbim 24 orë. Qendra Shëndetësore Verore në Borsh hapet nga data 15 Maj dhe mbyllet në daten 15 Shtator. &n
Nimm Kontakt auf und trete mit dem Unternehmen in Verbindung.