Policia

Stacioni i Policisë, Palasë

Vlerësime 0

Stacioni i Policisë është përgjegjës për zbatimin e ligjit dhe rruajten e mbarëvajtjen e rregullit publik në zonën e Palasës.

Me një shërbim profesional dhe aktiv gjatë gjithë vitit, Palasa është transformuar në një nga zonat më të sigurta të bregdetit Shqiptarë.

Stacioni i policisë ndodhet rreth 700 m nga rruga nacionale.

Book your vacations

Adresa

Rruga e plazhit të Palasës, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose