Qëndra shëndetësore

Ambulanca Piqeras

Vlerësime 0

Ambulanca Piqeras ofron shërbim 24 orë për komunitetin Piqerasiot dhe turistët që e vizitojnë këtë fshat të bukur që ndodhet ne Jug të Shqipëris.

Ambulanca Piqeras është në funksion gjatë gjithë vitit, barnat dhe materialet mjekësore në këtë qendër janë të garantuara për të gjithë ata që kanë nevojë.

Ndërkohë qytetaret mund të telefonojnë dhe urgjencën kombëtare (127) për çdo emergjencë shëndetësore.

Kontakto

Adresa

Piqeras, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose