Qëndra shëndetësore

Qëndra Shëndetësore Tërbaç-Vlorë

Vlerësime 0

Qëndra Shëndetësore Tërbaç-Vlorë ka një shërbim 8 orarësh nga një staf I kualifikuar mjekësh dhe infermjerësh, për komunitetin e Tërbaçit.

Qëndra Shëndetësore Tërbaç është në shërbim gjatë gjithë vitit.

Barnat dhe materialet mjekësore në këtë qëndër, janë të garantuara nga Ministria e Shendetesisi te shteti Shqiptar. Ne raste emergjence shëndetsore, qytetarët mund të telefonojnë dhe Urgjencën Kombëtare në numrin127­­.

Kontakto

Adresa

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose