Qëndra shëndetësore

Qëndra Shëndetësore Verore Qeparo

Vlerësime 0

Për pushuesit dhe turistët që kanë zgjedhur të pushojnë në Qeparo, ju ofrohet shërbim mjekësor 24 orë nga Qëndra Shëndetësore Verore.

Stafi përbëhet nga mjekë dhe infermierë të kualifikuar, me vite eksperiencë.

Barnat dhe materialet mjekësore në këtë qëndër janë të garantuara, ndërkohë qytetarët dhe visitorët mund të telefonojnë dhe urgjencën kombëtare (127) për çdo emergjencë shëndetësore.

Qendra Shëndetësore Verore në Borsh hapet nga data 15 Maj dhe mbyllet në datën 15 Shtator.

Kontakto

Adresa

SH8, Qeparo, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose