Qëndra shëndetësore

Qëndra Shëndetësore Bolenë-Himarë

Vlerësime 0

Qëndra Shëndetësore Bolenë-Himarë ka një shërbim 8 orarësh nga një staf I kualifikuar mjekësh dhe infermjerësh për komunitetin e Bolenës.

Qëndra Shëndetësore Bolenë është në shërbim gjatë gjithë vitit.

Barnat dhe materialet mjekësore në këtë qëndër janë të garantuara nga Ministria e Shendetesise te Shtetit Shqiptare. Në raste emergjince, qytetarët mund të telefonojnë dhe Urgjencën Kombëtare në numrin 127­­.

Kontakto

Adresa

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose