Policia

Stacioni i Policisë, Palasë

Stacioni i Policisë është përgjegjës për zbatimin e ligjit dhe rruajten e mbarëvajtjen e rregullit publik në zonën e Palasës. Me një shërbim profesional dhe aktiv gjatë gjithë vitit, Palasa është transformuar në një nga zonat më të sigurta të bregdetit Shqiptarë. Stacioni i policisë
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Policia

Posta e Policisë Kufitare Borsh

Gjatë sezonit të verës Posta e Policise Kufitare shërben në mbështetje të rendit për mirëvajtjen dhe ruajtjen e qetësisë publike dhe sigurimit të të gjithë vizitorëve dhe turistëve në Borsh. Posta e Borshit ka në ruajtje gjithë vijën bregdetare nga Borshi deri në Hermec, ne kufi me Sarandë
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.