Policia

Posta e Policise Kufitare Borsh

Vlerësime 0

Shërbim 24 orë gjatë gjitë vitit në rruajte të zonës kufitare dhe vijës bregdetare.

Gjatë sezonit të verës kjo forcë kalon gjithashtu në mbështetje të rendit për mirëvajtjen dhe rruajtjen e qetësisë publike dhe sigurimit të të gjithë vizitorëve dhe turistëve në Borsh.

Posta e Borshit ka në ruajtje gjithë vijën bregdetare nga Borshi deri në Hermec, ne kufi me Sarandën.

Për çfarëdo urgjencë që mund të keni mos nguroni të kontaktoni Shërbimin e Urgjencës ne numrin 129!

Kontakto

Adresa

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose