Qëndra shëndetësore

Qëndra Shëndetësore Dhërmi

Vlerësime 0

Qëndra shëndetësore Dhërmi ofron shërbim 24 orë, nga një staf i kualifikar mjekësh dhe infermiierësh si për banorët e zonës ashtu edhe për turistët të cilët kalojnë pushimet e tyre në zonën e Dhërmiut.

Qendra shëndetësore është në funksion gjatë gjithë vitit. Barnat dhe materialet mjekësore në këtë qendër janë të garantuara për të gjitha ata që kanë nevojë.

Telefononi urgjencën kombëtare ne 127 për çdo emergjencë shëndetësore!

Kontakto

Adresa

Rruga Perivolo, Dhërmi 9422, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose