Qëndra shëndetësore

Ambulanca Nivice

Vlerësime 0

Ambulanca Nivice është në shërbim të komunitetit 24 orë, me një staf të kualifikuar mjekësh dhe infermjerësh.

Ambulanca Nivicë është në funksion gjatë gjithë vitit, barnat dhe materialet mjekësore në këtë qendër janë të garantuara nga Ministria eShëndetësis te Shtetit Shqipëtar.  

Në raste emergjente, qytetarët mund të telefonojnë Urgjencën Kombëtare në numrin 127.

Kontakto

Adresa

Nivicë, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose