Qëndra shëndetësore

Qëndra Shëndetësore Lukovë

Vlerësime 0

Qëndra Shëndetësore Lukovë, është në shërbim 24 orë për komunitetin Lukovjot dhe çdo turistë që e viziton këtë fshat, ka një staf të kualifikuar mjekësh dhe infermjerësh. Qëndra Shëndetësore është në funksion gjatë gjithë vitit, barnat dhe materialet mjekësore në këtë qendër janë të garantuara për të gjithë ata që kanë nevojë.
Ndërkohë qytetarët mund të telefonojnë dhe urgjencën kombëtare (127) për çdo emergjencë shëndetësore!
 

Kontakto

Adresa

9PWH+FX6, Sevaster, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose