Qëndra shëndetësore

Qëndra Shëndetësore Palasë

Vlerësime 0

Qendra Shëndetësore Palasë ka shërbim 24 orë nga një staf i kualifikuar mjekësh dhe infermjerësh për komunitetin dhe pushuesit që vijnë për të kaluar pushimet gjatë sezonit turistik.

Qendra Shendetesore Palasë është në shërbim gjatë gjithë vitit. Barnat dhe materialet mjekësore në këtë qendër janë të garantuara, ndërkohë që qytetarët mund të telefonojnë dhe urgjencën kombëtare (127) për cdo emergjencë shëndetësore.

Kontakto

Adresa

Rruga e plazhit të Palasës, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose