Qëndra shëndetësore

Ambulanca Shën Vasil

Vlerësime 0

Ambulanca Shën Vasil është në shërbim të komunitetit 24 orë, me një staf të kualifikuar mjekësh dhe infermjerësh.

Ambulanca Shën Vasil është në funksion gjatë gjithë vitit, barnat dhe materialet mjekësore në këtë qendër janë të garantuara nga Ministria eShëndetësis te Shtetit Shqipëtar.  

Në raste emergjente, qytetarët mund të telefonojnë Urgjencën Kombëtare në numrin 127.

Kontakto

Adresa

Shën Vasil, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose