Qëndra shëndetësore

Qendrën Shëndetësore Verore Borsh

Vlerësime 0

Për pushuesit dhe turistët që kanë zgjedhur të pushojnë në Borsh.

Për kujdesin dhe shëndetin Ju keni të siguruar Qendrën Shëndetësore Verore me shërbim 24 orë.

Barnat dhe materialet mjekësore në këtë qendër janë të garantuara, ndërkohë që qytetarët mund të telefonojnë dhe urgjencën kombëtare (127) për çdo emergjencë shëndetësore.

Qendra Shëndetësore Verore në Borsh hapet nga data 15 Maj dhe mbyllet në daten 15 Shtator.

 

Kontakto

Adresa

Shkallë (Borsh), Qazim Pali, Lukovë

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose