Farmaci

Organic Pharmacy Besmira

Vlerësime 0

Organic Pharmacy Besmira  ofron nje gamë produktesh të kujdesit personal. Besmira është e njohur për përdorimin e ingredientëve 100% organike dhe natyrale në krijimin e produkteve të saj të shëndetit dhe bukurisë.

Stafi i Organic Pharmacy Besmira është i përkushtuar për të ofruar këshilla të personalizuara dhe ndihmë për secilin klient. Ata ndajnë një pasion për përdorimin e përbërësve natyralë për të përmirësuar shëndetin dhe bukurinë.

Organic Pharmacy Besmira ofron:

  • Farmaci
  • Dermo-kozmetike
  • Suplemente
  • Vitamina 
  • Pergatitje Galenike & Kozmetike
Book your vacations

Kontakto

Adresa

8RG6+2XR, Rruga Islam Alla, Tirana 1001, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose