Farmaci

Farmaci Lida

Vlerësime 0

Farmaci Lida ndodhet 100m nga qendra e Himares, 12 km nga rrethrrotullimi I Qeparoit dhe 15km nga Borshi.

Farmaci Lida me mbi 40 vite eksperiencë mbi fushën e farmacisë ju ofron ju çdo product farmaceutik të nevojshëm për shëndetin tuaj dhe jo vetem, mund te gjeni çdo product për femijet tuaj, higjenen orale, matjen e tensionit, matjen e diabetit dhe ilaçet e ndryshme për kokën, sytë, alegjinë, tensionin etj.

Book your vacations

Kontakto

Adresa

Rruga Sh8 Spile Himare ( Robert Xani Himara, 9425, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose