Qendra Shendetesore

Qendra Shëndetësore Himarë

Vlerësime 0

 Ka shërbim 24 orë nga një staf i kualifikuar mjekësh dhe infermierësh për komunitetin himarjot dhe pushuesit që vijnë për të kaluar pushimet në Himarë gjatë sezonit turistik. Qendra Shendetesore Himarë është në shërbim gjatë gjithë vitit. Barnat dhe materialet mjekësore në këtë qendër janë të garantuara, ndërkohë që qytetarët mund të telefonojnë dhe urgjencën kombëtare (127) për cdo emergjencë shëndetësore.

Book your vacations

Adresa

SH8, Himarë, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose