Hotele

Hotel Take

Vlerësime 0

Hotel Take ju ofron 15 dhoma, 14 prej të cilave janë familjare dhe 1 për cift të krijuara dhe modeluara për rehatin tuaj maksimale.

Tek çdo dhomë ndodhet një krevat dopio, 2 krevat tek, frigorifer, televizor, kondicioner, wi fi, tavolin me 4 karrige gjithashtu dhe tharse flokësh. Gjithashtu mund të shijoni ambientin e jashtëm të hotelit dhe natyrën përreth. Në çmimet e dhomave ne ju ofrojmë dhe mëngjesin.

Ndalohen kafshët shtëpiake në ambientet e hotelit.

Check in kryhet pas orës 12:00, ndërsa check out jo më vonë se 10:00 am.

Kontakto

Çmimi

80

Adresa

Rruga Plazhit, Borsh 9714, Albania
Dhoma Periudha Persona Çmimi Krevat tek Krevat dopio Krevat marinari
FamilyRoom 01 May - 31 May 3 50 € 2 1
FamilyRoom 01 Jun - 30 Jun 3 70 € 2 1
FamilyRoom 01 Jul - 31 Jul 3 80 € 2 1
FamilyRoom 01 Aug - 31 Aug 3 90 € 2 1
FamilyRoom 01 Sep - 30 Sep 3 50 € 2 1
FamilyRoom 01 May - 31 May 4 60 € 2 1
FamilyRoom 01 Jun - 30 Jun 4 80 € 2 1
FamilyRoom 01 Jul - 31 Jul 4 90 € 2 1
FamilyRoom 01 Aug - 31 Aug 4 60 € 2 1
FamilyRoom 01 Sep - 30 Sep 4 100 € 2 1
FamilyRoom 01 May - 31 May 5 80 € 2 1
FamilyRoom 01 Jun - 30 Jun 5 100 € 2 1
FamilyRoom 01 Jul - 31 Jul 5 100 € 2 1
FamilyRoom 01 Aug - 31 Aug 5 100 € 2 1
FamilyRoom 01 Sep - 30 Sep 5 80 € 2 1
Couplesroom 01 May - 31 May 2 40 € 1
Couplesroom 01 Jun - 30 Jun 2 50 € 1
Couplesroom 01 Jul - 31 Jul 2 70 € 1
Couplesroom 01 Aug - 31 Aug 2 70 € 1
Couplesroom 01 Sep - 30 Sep 2 40 € 1

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose