Hotele

Hotel Memi

Vlerësime 0

Hotel Memi ndodhet në Borsh.

Hoteli ka 10 dhoma, 8 prej të cilave janë modeluar dhe dizenjuar për familjarë dhe 2 për çifte.

Çdo dhomë përmban një krevat dopio, një krevat tek, një divan i cili hapet dhe konvertohet në krevat dopio, televizor, frigorifer, kondicioner dhe tharëse flokësh.

Në ambientet e hotelit do të gjeni një bar, parkim pa pagesë dhe të sigurt për mjetet tuaja, dhe një shërbim profesional i fokusuar rreth jush dhe nevojave tuaja.

Gjithashtu në afërsi të hotelit do të gjeni një shumëllojshmëri shërbimesh dhe biznesesh të cilat do ju ofrojnë çfarë keni nevojë vetem pak hapa larg dhomës tuaj.

Wifi pa pagesë.

Ndalohen kafshët shtëpiake në ambientet e hotelit.

Check in bëhet pas orës 12 dhe check out jo më vonë se 10 am.

Hotel Memi ndodhet 1 km nga qëndra e Borshit, 2 km nga kalaja, 4.5 km nga plazhi dhe 3 km nga rrethrrotullimi I Qeparos.

Ju mirëpresim!

Kontakto

Çmimi

40€/natë

Adresa

Rruga Plazhi, Borsh, Albania

Dhoma

Çmimi për 5 netë

Çfarë ju orfon prona

Tualet
 • Dush
 • Tharëse flokësh
 • Bide
 • Peshqir
 • Letër higjenike
Internet
 • WiFi ndodhet në të gjitha ambientet e hotelit, pa pagesë.
Dhomë gjumi
 • Garderobë
 • Çarçaf
Ambjentet e Jashtme
 • Ballkon
Mirëqënia
 • Kondicioner
 • Dhoma familjare
 • Dhoma ku ndalohet duhani
Siguria
 • Akses me çelës
 • Fikëse zjarri
Shërbime resepsioni
 • Hyrje-Dalje
 • Fatura
Parkim
 • Parkim i sigurt në ambientet e hotelit
Pije edhe ushqim
 • Bar Kafe në ambientet e hotelit
Media & Teknologji
 • Televizor Flat-Screen
Pamjet nga dhoma
 • Pamje nga fshati
Paisje në dhomë
 • Prizë afër krevatit
Kuzhinë
 • Frigorifer
 • Tavolinë

Dhoma

Periudha 01 Sep - 30 Sep01 Oct - 31 Oct01 Nov - 30 Nov01 Dec - 31 Dec01 Jan - 31 Jan

FamilyRoom

Krevat tek Krevat dopio

Rekomandohet për akomodimin deri në 4 persona
30 € 40 € 50 € 60 €

Couplesroom

Krevat tek Krevat dopio

Rekomandohet për akomodimin deri në 4 persona
40 €
Dhoma Periudha Persona Çmimi Krevat tek Krevat dopio Krevat marinari
FamilyRoom 01 Sep - 30 Sep 4 30 € 1 1
FamilyRoom 01 Oct - 31 Oct 4 40 € 1 1
FamilyRoom 01 Nov - 30 Nov 4 50 € 1 1
FamilyRoom 01 Dec - 31 Dec 4 60 € 1 1
Couplesroom 01 Jan - 31 Jan 4 40 € 1 1

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose