Hotele

Hotel Golden House Riviera

Vlerësime 0

Hotel Goldenhouse Riviera ju ofron 12 dhoma familjare të krijuara dhe modeluara për rehatinë tuaj maksimale. Me më shumë se 15 vjet ekperiencë në fushën e hotelerisë ne e dimë ekzatesisht çfarë kërkoni për pushimet e endrrave tuaja.

Tek çdo dhomë ndodhet një krevat doppio, një krevat tek (ose një krevat marinari), tavoline me 4 karrige, një kuzhinë ku mund të gatuani çfarë të dëshironi, televizor, frigorifer dhe kondicioner. Gjithashtu do të keni internet pa pagesë në të gjitha ambientet e hotelit.

Gjithashtu mund të shijoni ambientin e jashtëm të hotelit dhe natyrën përreth, ku do të mund të gjeni edhe vend parkimi pa pagesë per mjetet tuaja.

Hoteli ndodhet vetëm 800 m nga një prej plazheve më të bukura të Shqipërisë.

Ndalohen kafshët shtëpiake në ambjenet e hotelit. Check in kryhet pas orës 12:00, ndërsa check out jo më vonë se 10:00.

Stafi ynë profesionist ju ofron shërbimin më cilësor dhe gjithçka ju duhet për pushmet me speciale që keni kaluar ndonjer!

+355 67 5635592

Kontakto

Çmimi

30

Adresa

Dhoma Periudha Persona Çmimi Krevat tek Krevat dopio Krevat marinari
FamilyRoom 01 May - 31 May 4 20 € 1 1 1
FamilyRoom 01 Jun - 30 Jun 4 25 € 1 1 1
FamilyRoom 01 Jul - 31 Jul 4 30 € 1 1 1
FamilyRoom 01 Aug - 31 Aug 4 40 € 1 1 1
FamilyRoom 01 Sep - 30 Sep 4 30 € 1 1 1
FamilyRoom 01 Oct - 31 Oct 4 25 € 1 1 1

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar