Hotele

Hotel Juza

Vlerësime 0

Hotel Juza mirëpret pushuesit në 18 dhoma, 6 prej të cilave janë modeluar dhe dizenjuar për çifte dhe 12 për familje.

Tek Hotel Juza do të gjeni një ambient mikpritës, të rehatshëm dhe të lrijuar me vetëm një qëllim, tju ofrojë pushuesve gjithçka ju duhet për pushime përfekte.

Çdo dhom ka 1 krevat dopio një marinar, televizor, frigorifer, tharse flokësh, ballkon me tavolin dhe 2 karrige + wi fi, condicioner dhe dollap.

Gjithashtu në ambientet e hotelit ton do të gjeni një restaurant, parkim pa pages dhe të sigurt për mjetet tuaja.

Nga periudha Qershor, Korrik,Gusht ofrohet mëngjesi dhe çadrat.

Gjithashtu në afërsi të hotelit do të gjeni një shumëllojshmëri shërbimesh dhe biznesesh të cilat do ju ofrojnë çfarë keni nevojë vetëm pak hapa larg dhomës tuaj.

Në ambientet e jashtme gjeni gjelbërim dhe ambiente çlodhës.

Ndalohen kafshët shtëpiake në ambientet e hotelit.

Check in bëhet pas orës 12:00 dhe check out jo më vonë se 10:00 am.

Kontakto

Çmimi

40

Adresa

Dhoma Periudha Persona Çmimi Krevat tek Krevat dopio Krevat marinari
FamilyRoom 01 May - 31 May 4 40 € 1 1
FamilyRoom 01 Jun - 30 Jun 4 40 € 1 1
FamilyRoom 01 Jul - 31 Jul 4 70 € 1 1
FamilyRoom 01 Aug - 31 Aug 4 70 € 1 1
FamilyRoom 01 Sep - 30 Sep 4 40 € 1 1
Couplesroom 01 May - 31 May 2 50 € 1
Couplesroom 01 Jun - 30 Jun 2 50 € 1
Couplesroom 01 Jul - 31 Jul 2 80 € 1
Couplesroom 01 Aug - 31 Aug 2 80 € 1
Couplesroom 01 Sep - 30 Sep 2 50 € 1

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose