Fast Food

Fast Food & Desserts B&B

Fast Food & Desserts B&B is located in Borsh, just 300 m from the wonderful beach. Fast Food & Desserts B&B is very well suited to the needs of any age group by offering a variety of fast food services. There you can enjoy specialties cooked with a lot of dedication. Highlighting the fact that many tourists and visitors often stop to enjoy the specialty of Fast Food & Dessert
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Tow truck

Tow Truck Memi

If you have problems with your vehicle, or if you are stuck somewhere from where you cannot move, we are close to you to offer you a fast, safe and professional service.  With several years of experience in this industry, you will always be safe in the hands of Tow Truck  Memi! We offer 24 hour coverage throughout Albania. The fee varies depending on the area.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Police

Police Station, Palasa

The Police Station is responsible for enforcing the law and maintaining public order in the Palasa area. With a professional and active service throughout the year, Palasa has been transformed into one of the safest areas of the Albanian coast. The police station is located about 700 m from the national road.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Postal services

Albanian Post Office Dhermi

The point of the Albanian Post Office in Dhërmi is in the center of the village. Service Monday to Friday: 08.00: 15.00 and Saturday: 08.00: 13.00. The post's mission is to provide postal service and other commercial services to citizens, businesses and institutions.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Local unit

Municipality of Himara

The new municipality of Himara is a municipality rich in economic resources, with a focus on tourism, fishing, livestock and olive groves, all products and services with high, added value.The new municipality has significant economic opportunities and in general infrastructure, developed in terms of roads and drinking water. While its coast is considered one of the cleanest in the country, due to
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Dental Clinic

Himara Dental Clinic

Himara is proud of Himara Dental Clinic. Anyone looking for a service with quality dental professionalism in the city can find it in the small ring of the city, about 50 meters from the Himarë municipality building and 50 meters from the 9-year-old Pano Nikolla Meniko school. For more information about the services offered by Himara Dental Clinic, follow us below: Our clinic, which offers s
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Filling station

Fuel "Mërkuri Oil"

"Mërkuri Oil" is located in Borsh, at the entrance to the beach road and on the axis of the Himare-Saranda national road. It is 2 km from the beach of Borshi, 1 km from the center of the village, 3 km from the village of Qeparo, and 14 km from the town of Himara. Merkuri Oil with over 20 years of experience is the only fuel in Borsh. In our gas station we offer 24 hour service with a qualifi
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Health Center

Piqeras Health Center

Piqeras Health Center is at the service of the community 24 hours, with a qualified staff of doctors and nurses.  Piqeras Health Center is in operation throughout the year and the medical materials in this center are guaranteed by the Ministry of Health of the Albanian State. In emergency cases, citizens can call the National Emergency at number 127.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Maritime transport

The port of Saranda

The port of Saranda is the southernmost port of Albania, with an area of about 17,396 m². The port of Saranda is located at coordinates 39°52' 15'' North and 20° 00' 11'' East. This port has already been turned into a tourist port due to the fact that of the total number of passengers processed, about 90% of them are tourists... The port is the only port in the south of Albania and serves the
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Guest houses

Sunny Day's Apartament

Sunny Day's apartment is located in Golem, Tid Complex, Korca Street, near Shpirag and in front of Viena Complex, 100 m from Golem beach, 13 km from Durrës and 24 km from Tirana. The apartment can accommodate 2 people, which is equipped with a complete kitchen, sofa that opens and turns into a bed, refrigerator, TV, private toilet and everything else you may need for personal hygiene. The apart
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

20
€/Nights

National Parks

National Archaeological Park, Ancient City of Finiq

The Ancient City of Finiq is located 10 km southwest of Delvina, on a hill next to the village of Finiq. The Ancient City of Finic, also known as Foinika, is an ancient Illyrian city and the capital of the Kaons. It is also the place where the agreement of Finic was drawn up, which ended the First Macedonian War. Finiqi is recognized as a monument of cultural heritage, of the "Archaeology" type,
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Holiday homes

Blue Heaven Suites

Blue Heaven Suites are located just 10m away from Borshi beach. There are available 10 family suites which can accommodate 2 to 4 people. They are complete with 1 double bed and 1 bunk bed which can be opened or closed, inside the suites you will find a refrigerator, air conditioner, TV, safe and private toilet equipped with everything necessary for your personal hygiene. Outside you will find a
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

60
€/Nights

Auto servise

Eltoni Redi Autogas Albania

With many years of experience in the installation of gas plants, it gives you the guarantee and safety like nowhere else! A specialized service in the assembly of gas plants for various vehicles.Plant installation service comes to you very cheaply, and also in installments like nowhere else!GAS PLANTSDepending on the customer's request! Assemblies, repairs and main distributor of many prestigious
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Agro Farm

Kantina e Veres Librazhd

Kantina e Verës Librazhd është themeluar në vitin 1960.Kapaciteti i përpunimit të rrushit ishte 1000 ton rrush në sezon.Teknologjia e përdorur në atë kohë është huazuar nga ish B.S (Rusia). Rrushi si lëndë e parë për prodhimi sigurohej nga rrethi i Librazhdit dhe pjesërisht nga rrethi i Elbasanit. Para vite
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Educational institutions

Artistic Lyceum Jordan Misja

Jordan Misja Artistic High School is located on Elbasani street in Tirana. The Lyceum is an artistic profile school and includes all grades from first to high school. Includes musical instruments as well and the painting.The artistic high school was founded in 1946 and is named in honor of the martyred painter, Jordan Misja. For several decades it was the only artistic high school in Albania, whic
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Bar

R C Coffee & More

R C Coffee & More me vendodhje në një nga qytetit më të bukura të Shqipërisë, Gjirokastër. Eshtë një biznes familjarë ku ju mund të shijoni një shumëllojshmëri pijesh, duke fillluar nga kafja dhe deri te pijet e freskëta. R C Coffee & More me një ambient të ngrohtë dhe komod ka në menut e
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Livestock products

Punishte Qumshti Ndoni

Prej 18 vite në punishte prodhohen dhe tregëtohen prodhime bulmetore si djathi I bardhë, kackavall, gjizë etj. Të gjitha produktet janë 100% bio, të ardhura nga përpunimi I lentes së parë e cila merret nga kullotat e zonës. Punishtja edhe pse gjithë këto vite akoma përdor metodat tradicionale të cilat përpunohen nga
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Agricultural Products

Kantina Bejko

Kantina Bejko e ka filluar aktivitetin e saj që prej vitit 2000, tashmë 24 vite që kantina ofron vera dhe raki të ndryshme të një cilësie të lartë. Një traditë kjo e trashëguar familjarisht. Kantina Bejko ndodhet “buzë”  rrugës nacionale, në fshatin Piskovë, Përmet. Në mes të vreshtave
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Supermarket

Supermarketi HALO

Supermarketi HALO është i shpërndarë në dy kate. Përveç seksionit të ushqimit, ata kanë gjithashtu një seksion të zgjeruar jo ushqimor i cili përfshin enë gatimi dhe artikuj të tjerë shtëpiake, pajisje të vogla, çarçafë krevati, copa dhe peshqirë. Dyqani ndodhet në Rrugën Idri
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Museum

Migjen Theater, Shkodra

The Migjeni Theater is situated in the center of Shkodra city.-For more than 80 years, the theater has remained open and has presented over 300 new shows.The theater named after the poet Migjeni in Shkodra is renowned for being one of the best theaters in our country. It keeps the tradition of theater societies alive. Shkodra has a strong and impressive history in the theater world. So, over time,
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.