Fast Food

Fast Food & Desserts B&B

Fast Food & Desserts B&B is located in Borsh, just 300 m from the wonderful beach. Fast Food & Desserts B&B is very well suited to the needs of any age group by offering a variety of fast food services. There you can enjoy specialties cooked with a lot of dedication. Highlighting the fact that many tourists and visitors often stop to enjoy the specialty of Fast Food & Dessert
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Agro Farm

Kantina e Veres Librazhd

Kantina e Verës Librazhd është themeluar në vitin 1960.Kapaciteti i përpunimit të rrushit ishte 1000 ton rrush në sezon.Teknologjia e përdorur në atë kohë është huazuar nga ish B.S (Rusia). Rrushi si lëndë e parë për prodhimi sigurohej nga rrethi i Librazhdit dhe pjesërisht nga rrethi i Elbasanit. Para vite
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Supermarket

Supermarketi HALO

Supermarketi HALO është i shpërndarë në dy kate. Përveç seksionit të ushqimit, ata kanë gjithashtu një seksion të zgjeruar jo ushqimor i cili përfshin enë gatimi dhe artikuj të tjerë shtëpiake, pajisje të vogla, çarçafë krevati, copa dhe peshqirë. Dyqani ndodhet në Rrugën Idri
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Bakeries

Sem's Bakery

Sem's Bakery është një oazë shijesh dhe ëmbëlsirash që shpërthen me shije dhe bukuri të paanë. Sem's Bakery është një udhëtim i kënaqshëm për zemrën dhe shqisat tuaja. Ambienti i ngrohtë dhe modern i Sem's Bakery fton vizitorët të hidhen në një udhëtim të mrekullueshë
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Bar

Zins Bar

Zins Bar është një destinacion i mrekullueshëm në bregun e detit Adriatik, i vendosur në plazhin e Currillave, ku vizitorët mund të përjetojnë një kombinim të shkëlqyer të relaksimit dhe argëtimit. Në ambientin tonë të bukur dhe miqësorë, ne ofrojmë një gamë të gjerë të
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Restaurants

Blanc Bistro

E vendosur në qytetin e Tiranes, Blanc Bistro ofron një përvojë të shkëlqyer ngrënieje, veçanërisht për adhuruesit guzhinës Italiane. Ju garantojmë cilësi të lartë tek të gjitha gatimeve dhe produkteve tona. Në menu-në tone sherbejme gjithashtu embëlsira të ndryshme, një shumëllojshm&e
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Supermarket

BENI Supermarket

We are located in Borsh, 1 minute from the beach. You will find everything you are looking for with a variety of products, reasonable prices and guaranteed quality. Starting from food products, drinks, beach products, toys, etc., you will be able to fulfill your every requirement in our market. If you want to eat well, quench your thirst, have fun with different games, buy something for the beach
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Bar

R C Coffee & More

R C Coffee & More me vendodhje në një nga qytetit më të bukura të Shqipërisë, Gjirokastër. Eshtë një biznes familjarë ku ju mund të shijoni një shumëllojshmëri pijesh, duke fillluar nga kafja dhe deri te pijet e freskëta. R C Coffee & More me një ambient të ngrohtë dhe komod ka në menut e
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Restaurants

Zins Gate 03

Located on the beachfront of Durres, the stunning Bar Zins Gate 03 offers a lovely dining experience. For all sushi enthusiasts you will not be disappointed. The staff will make your experience is impeccable. The ambiance of this place is unparalleled - it's both beautiful and comfortable. With panoramic views of the Adriatic Sea your cocktails, will be perfectly complemented by a magical sunset.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Supermarket

Mini Market Lala

Everything you need now just one stop! At Market Lala you will find a variety of products, ranging from food products, bio products, beach products, games, etc. All this with reasonable prices and guaranteed quality. All our products are fresh and quality checked! At Lala Mini Market you will find everything you need during your vacation!
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Bar

Arvi Café

Arvi Cafe is a modern cafe located in the center of Lukovë village, on the Sarandë-Himarë national road. Arvi Cafe offers convenient and beautiful premises to spend time with friends, family or just to relax to the fullest. The cafe is located in a new building and has an attractive and modernized design. The interior space is very comfortable and naturally lit, thanks to the large
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Restaurants

Meduza Irish Pub

Meduza Irish Pub me një përvojë shumë vjeçare dhe me një kulinari të pasur dhe të mrekullueshme, ofron një atmosferë të ngrohtë dhe elegante që fton vizitorët të shijojnë një kohë të kënshme. Meduza Irish Pub sjell një pjesë të vërtetë të kulturës irlandeze n&eu
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Bar

Bar Memi

We are located at the top of the village of Borsh, 1.5 km from the beach, 1 km from the center of Borsh, 2 km from the castle and 3 km from the Qeparo roundabout. Our bar often serves as a rest stop for the lines of travelers who move to the south of Albania. Here you will find not only a variety of drinks, but also snacks. We also offer a relaxing environment in our bar. Free parking for your c
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Restaurants

Shtepia Jonë Restorant & Piceri

Shtepia Jonë Restorant & Piceri me një përvojë shumë vjeçare dhe me një kulinari të pasur dhe të mrekullueshme, ofron një atmosferë të ngrohtë dhe elegante që fton vizitorët të shijojnë një kohë të kënshme. Ky restorant i njohur ka bërë emër në botën e gastronomi
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Restaurants

Lezet Sweets Coffee & Food

Lezet Sweets Coffee & Food, located in the heart of Tirana's Castle, offers an incomparable variety of tastes. Where the passion for the kitchen is intertwined with the love for the traditional dishes of Turkey. This made the kitchen the most appreciated by foreign tourists. There you will find fresh and tasty dishes, including options for Turkish tea and baklava. We invite you to enjoy a
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Restaurants

Restaurant "La Gioia"

"La Gioia", located in the heart of the city, offers a variety of tastes. Where the passion for the kitchen is intertwined with the love for fish and the sea. There you will find fresh dishes and different tastes, including options for special diets such as vegetarian, vegan, and gluten-free. We invite you to enjoy an excellent meal with Italian and Mediterranean cuisine. Delicacy, taste, quality
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Restaurants

Alqi Ruci Restorant

With many years of experience and a rich and wonderful cuisine, Alqi Ruci Restaurant offers a warm and elegant atmosphere that invites visitors to enjoy a pleasant time. This popular restaurant has made a name for itself in the world of gastronomy because of its excellent cuisine and a dedicated customer service. Alqi Ruci Restaurant has a varied menu that offers rich choices from Albanian and in
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Restaurants

Restaurant Trattoria

Our restaurant was founded on 4 January 2023. The best combination of Italian and Albanian cuisine. In our restaurant, we serve any type of meal, Breakfast, Lunch, Dinner. Every meal is prepared with great care by our chefs. In our restaurant, we have well combined European cuisine, especially Italian cuisine, with traditional Albanian cuisine. We also offer Delivery service to all our custome
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Restaurants

Restorant Mali I Bardhë

Restorant Mali I Bardhë ndodhet përgjat rrugës së Llixhave në Përmet. Në restorant mund të gjeni një menu të larmishme të gatimeve tradicionale të zonës dhe jo vetëm. Produktet janë 100% bio dhe të zonës. Nuk lihet pa përmendur se restoranti ofron pamje të mrekullueshme të natyrës dhe mund t
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Restaurants

Sajmola Restorant

Sajmola është një restorant  në bregun e lumit Vjosë. Rruga është e mrekullueshme duke ofruar pejsazhe të natyës dhe lumit Vjosë, ushqimi është I freskët duke filluar nga mishi, perimet, bulmeti etj. Në restorant ofrohet parkim falas dhe në ambientet e jashtme gjendet një cezmë ku mund të mbushni ujë. Restoranti ju mirëpret në çdo stinë të vitit.
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.