Livestock products

Punishte Qumshti Ndoni

Prej 18 vite në punishte prodhohen dhe tregëtohen prodhime bulmetore si djathi I bardhë, kackavall, gjizë etj. Të gjitha produktet janë 100% bio, të ardhura nga përpunimi I lentes së parë e cila merret nga kullotat e zonës. Punishtja edhe pse gjithë këto vite akoma përdor metodat tradicionale të cilat përpunohen nga
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Agricultural Products

Kantina Bejko

Kantina Bejko e ka filluar aktivitetin e saj që prej vitit 2000, tashmë 24 vite që kantina ofron vera dhe raki të ndryshme të një cilësie të lartë. Një traditë kjo e trashëguar familjarisht. Kantina Bejko ndodhet “buzë”  rrugës nacionale, në fshatin Piskovë, Përmet. Në mes të vreshtave
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Livestock products

Ylli Meat Products 2

We offer you a variety of meat choices, from the surrounding villages. All our products are certified as natural, hormone and antibiotic free products. Our animals live and are fed in nature, which is directly related to the high quality of the meat and the large number of nutritional values that we offer. We also have chicken in our store. Our farms and farmers have an old tradition in raising
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Agricultural Products

Baxho Bunkeri

Një mini fabrik sa moderne dhe tradicionale ku përpunohet rreth 1 tonë qumësht në ditë që kthehet në produkte bulmeti shumë të kërkuar për konsumatorët. Qumshti që përpunohet në këtë punishte vjen nga tufa e zonës që gjendet në kullotat e shumta dhe të pastra të zonës. Qumshti
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Agricultural Products

Natural products of Boçi Farm

The best gift of Albanian nature, all for your pleasure! At Boçi Farm every product is grown naturally, without chemicals or artificial elements, taking care that every product is natural and healthy. Our citrus fruits grow in the rich soils and the perfect climate with which nature has blessed the area of Borsh. From the many decades of experience of our staff and from the great care with whic
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.

Livestock products

Ylli Meat Products

We offer you a variety of meat choices, from the surrounding villages. All our products are certified as natural, hormone and antibiotic free products. Our animals live and are fed in nature, which is directly related to the high quality of the meat and the large number of nutritional values that we offer. We also have chicken in our store. Our farms and farmers have an old tradition in raising
Hyr dhe merr kontakt me biznesin.