Hotele

Luna Mare Seaside Suites

Vlerësime 0

Ndodhemi në Borsh. 1 minutë nga plazhi, 2 km nga qëndra e Borshit, 3 km nga kalaja dhe 4 km nga rrethrrotullimi i Qeparos.

Hoteli disponon 16 dhoma, të dekoruara dhe pajisura për rehatinë tuaj, çdo dhomë është e pajisur me kondicioner, frigorifer, televizor, makineri ekspresi, minibar, flat screen dhe një banjë en-suite.

Ne ofrojmë për të gjithë pushuesit një restaurant, shërbim dhome, bar, kopësht dhe tarracë.

Shërbejmë dhe mëngjes continental.

WiFi në të gjithë ambjentet e tij, dhe parkim pa pagesë.

Stafi jonë është gjithmonë i gatshëm, 24 orë për t’ju ndihmuar me gjithçka keni nevojë dhe qëllimi jonë eshtë të jemi standarti mbi të cilin ju gjykoni një ekpseriencë hoteli të mrekullueshme!

Kontakto

Çmimi

90€/natë

Adresa

2VW2+CP Borsh, Albania

Dhoma

Çmimi për 5 netë

Çfarë ju orfon prona

Tualet
 • Dush
 • Tharëse flokësh
 • Bide
 • Peshqir
 • Letër higjenike
Internet
 • WiFi ndodhet në të gjitha ambientet e hotelit, pa pagesë.
Dhomë gjumi
 • Çarçaf
 • Garderobë
Ambjentet e Jashtme
 • Ballkon
 • Kopësht
Mirëqënia
 • Kondicioner
 • Dhoma familjare
Siguria
 • Fikëse zjarri
 • Akses me çelës kartë
Shërbime pastrimi
 • Lavanderi (Kosto Ekstra)
Shërbime resepsioni
 • Fatura
 • Hyrje-Dalje
Parkim
 • Parkim i sigurt në ambientet e hotelit
Pije edhe ushqim
 • Restaurant
 • Shërbim dhome
 • Bar Kafe në ambientet e hotelit
Media & Teknologji
 • Televizor Flat-Screen
Pamjet nga dhoma
 • Pamje nga deti
 • Pamje nga kopështi
 • Pamje nga fshati
Paisje në dhomë
 • Prizë afër krevatit
 • Audio Izolim
 • Hyrje Private
Kuzhinë
 • Tavolinë
 • Frigorifer

Dhoma

Periudha 01 Aug - 31 Aug

Suite me Pamje nga Deti

Krevat tek Krevat dopio

Rekomandohet për akomodimin deri në 3 persona
90 €

Suite Familjare

Krevat tek Krevat dopio Krevat marinari

Rekomandohet për akomodimin deri në 7 persona
110 €
Dhoma Periudha Persona Çmimi Krevat tek Krevat dopio Krevat marinari
Suite me Pamje nga Deti 01 Aug - 31 Aug 3 90 € 1 2
Suite Familjare 01 Aug - 31 Aug 7 110 € 1 1 2

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose