Natyrë

Lumi i Borshit

Vlerësime 0

Lumi i Borshit me rreth 15 km gjatesi shtrihet në një nga luginat më të bukura të fshatrave Fterrë, Çorraj dhe Borsh në Jug të Shqipërisë.  Ai ka një pjerrësi të madhe dhe është ne formën e një pellgu shimbledhës prej rreth 5300 ha. Pamjet mahnitëse të lugines dhe pjesa më e madhe e shtrirjes së tij  dallohen me sy të lire nga Kalaja e (Sopotit) Borshit, e ndodhur në juglindje të lumit.

Book your vacations

Adresa

Lumi i Borshit, Qeparo, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose