Natyrë

Guri i Gjatë, Këlcyrë

Vlerësime 0

Guri i Gjatë është një monument natyror i cili ndodhet në afërsi të fshatit Kala pjese e Bashkise Kelcyre, me një gjatësi 12 metra dhe diameter 1.5 metra, ka bazë në formë piramidale dhe është I ngulur në tokë me majë drejt qiellit.

Popullsia e kësaj krahine festonte ardhjen e pranverës duke vendosur lule dafine rreth Gurit.

Kete monument natyror mund ta vizitoni duke ndjekur shtegun nga Fshati Peshtan në fshatin Limar për rreth tre orë me kembë.

Book your vacations

Adresa

Rruga e Tepelenes, Dragot, Qendër Tepelenë

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose