Natyrë

Shpella e Dafinës, Karaburun

Vlerësime 0

Shpella e Dafinës ndodhet në Gadishullin e Karaburunit, Vlorë. Kjo shpellë, ka krijuar në brendësi të saj një plazh vërtet unik. Pamja që të ofron kjo shpellë është aq intriguese dhe njëkohsisht e bukur.

Të jesh pjesë e zbulimit të kësaj shpelle në një ditë të nxehtë vere, të zhytesh e të notosh në ujërat e kristaltë, mbetet një atraksion plot mbresa për të gjithë ata turistë të huaj e vendas, pa u shqetësuar për asnjë moment nga dielli apo nga bota e jashtme.

Book your vacations

Adresa

89QC+J52, Orikum, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose