Natyrë

Plazhi i Radhimës

Vlerësime 0

Plazhi i Radhimës ndodhet në një zonë urbane, mes maleve. Plazhi është një vijë bregdetare e shkurtër e drejtë, me ujë bruz kristal dhe guralecë të lehtë. Mprehtësia e hyrjes në ujë është mjaft normale.

Një pjesë e konsiderueshme e plazhit është e zënë nga klubet e plazhit me akses të kufizuar. Objektet e plazhit janë në dispozicion vetëm për vizitorët e zonës turistike. Aty mund të gjeni shezllone dhe çadra, restorant plazhi, dhoma zhveshjeje, dushe, tualete. Gjatë sezonit kjo linjë plazhi mbikëqyret edhe nga një roje plazhi. Ky plazh ndodhet shumë afër rrugës dhe është lehtësisht i aksesueshëm sigurisht edhe parkimi afër tij. Përveç notit dhe banjove të diellit, zhvillohen edhe aktivitete të tjera, si: kajak në det.

Ky plazh mbetet njëdestinacion i përshtatshëm për familje të cilat kërkojnë pak qetësi nga zhurmat e qytetit ndërsa për shumë të tjerë që kërkojnë të dëfrehen në jetën e natës, fare pranë tij ndodhen edhe disa plazhe të tjera, të disponueshme brenda një rrezeje prej 5 km.

Book your vacations

Adresa

Radhimë Beach, SH8, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose