Natyrë

Gjiri i Shën Andreut

Vlerësime 0

Gjiri i Shën Andreut ndodhet në Karaburun, Vlorë. Bregu është me rërë të imët e të bardhë, me ujin e kaltër dhe të pastër kristal e bëjnë plazhin një mrekulli natyrore.

Ky gji i vogël është i izoluar nga shpatet që përqafojnë plazhin. Kjo e bën akoma më tërheqës qëndrimin e turistëve që duan të shijojnë ralaks total, vetëm në shoqërinë e diellit dhe detit. Ky gji ka një pamje që të mrekullon!

Book your vacations

Adresa

5GX4+2QG, Dukat, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose