Natyrë

Gjiri i Këndesave

Vlerësime 0

 

Gjiri i Këndesave është një thesar i fshehur në bregdetin e bukur të Qeparoit. 

Gjiri ka një plazh të vogël fantastik me rërë të imët. Aroma e agrumeve dhe ullinjve të Qeparosë i jep këtij gjiri dhe gjithë bregdetit aty një ndjesi të mrekullueshme.

Në afërsi të plazhit gjenden disa shërbime për pushuesit. 

Book your vacations

Adresa

3R2J+WWQ, Qeparo, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose