Hotele

Hotel Riviera

Vlerësime 0

Hotel Riviera është një hotel me 3-yje, me 24 dhoma, i cili ndodhet vetëm 3 minuta larg Plazhit të Borshit. The gjitha dhomat janë mobiluar për një qëndrim të rehatshëm, kanë kondicioner, frigorifer të madh, një ambjent për gatim, satellite TV, dhe gjithashtu ne ju ofrojmë çadër dhe shezllon përgjatë plazhit tonë privat. Stafi jonë konsideron gjithcka për ju në mënyrë që ju të fokusoheni tek shijimi i pushimeve tuaja. 

Çdo dhomë gjithashtu ka një tavolinë pune, banjë en-suite and çdo ambient është i shtruar me mermer.

Gjithashtu do të gjeni në hotelin tonë një restaurant, një pishine, bar dhe një kopësht të madh plot gjelberim. Recepsioni jonë është 24-ore hapur dhe i gatshëm të plotësojë çdo kerkesë tuajën. Ju ofrojmë gjithashtu shërbim dhome 24-ore dhe WiFi free përgjatë gjithë ambjenteve tona.

Dhomat janë të tipit dhoma familjare dhe janë perfekte si për famlije ashtu edhe për çifte. Ju ofrojmë çdo ditë një mengjes continental ose mengjes buffe.

Qëndra e Borshit është vetëm 20 minuta ecje larg dhe Kështjella e Borshit vetëm 10 munuta larg me makine. Plazhi tonë privat ndodhet vetëm disa minuta larg.

Ka shumë aktivitete që mund të beni dhe shumë vende që mund të vizitoni në zonat afër hotelit dhe stafi jonë është gati tju ndihmojë me të gjithë informacionin e nevojshëm. Është synimi jonë ti bejmë pushimet tuaja të paharueshme dhe në hotelin tonë do të gjeni gjithçka ju duhet për ta bërë këtë realitet.

Objektet më popullore

 •          1 pishinë
 •             Free WiFi
 •           Bar
 •           Zonë plazhi private

Ambjentet e jashtme

 • Zonë plazhi private
 • Kopësht

 Ushqim dhe Pije

 • Mëngjes në dhomë
 • Bar
 • Restaurant

 Internet

 •       WiFi e disponueshme në të gjitha ambientet e hotelit.

 Parkim

 • ·         Vend parkimi në ambientet e hotelit
 • ·         Vend parkimi me siguri dhe roje.

 Shërbimet

 • 24-orë Recepsion
 • Shërbim dhome

 Të përgjithshme

 • Kondicioner
 • Dhoma familjare
 • Dhoma non-smoking

 Rregullat e pishinës

 Free! Pishina është pa pagesë për të gjithe pushuesit e hotelit

 • Pishinë sezonale
 • Të gjitha moshat e mirëpritura
 • Shezllon
 • Spa

 Gjuhët e folura nga Stafi

 • Greqisht
 • Anglisht
 • Italisht

Kontakto

Çmimi

80

Adresa

2VV6+2M Qazim Pali, Albania
Dhoma Periudha Persona Çmimi Krevat tek Krevat dopio Krevat marinari
DhomëTreshemeBallkon 01 May - 31 May 4 60 € 2 1
DhomëTreshemeBallkon 01 Jun - 30 Jun 4 70 € 2 1
DhomëTreshemeBallkon 01 Jul - 31 Jul 4 80 € 2 1
DhomëTreshemeBallkon 01 Aug - 31 Aug 4 90 € 2 1
DhomëTreshemeBallkon 01 Sep - 30 Sep 4 80 € 2 1
DhomëTreshemeBallkon 01 Oct - 31 Oct 4 60 € 2 1

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar