Institucione Arsimore

Shkolla 9 vjeçare “Hysen Cino”

Vlerësime 0

Shkolla “Hysen Cino” është një shkollë 9 vjeçare në Vranisht, prej së cilës kanë dalë shumë nxënës me rezultate të larta.

Dëshira dhe përkushtimi i mesuesve kanë nxjerrë për vite me rradhë breza të edukuar në menyrën më të mirë të mundshme.

Book your vacations

Adresa

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose