Institucione Arsimore

Shkolla e Mesme “Qazim Pali”

Vlerësime 0

Shkolla e mesme “Qazim Pali” ndodhet në Borsh. Ajo frekuentohet nga 150 nxënës dhe ka një staf prej 15 mësuesish.

Kjo shkollë vlen të përmendet për përgatitjen e agronomëve të mesëm dhe shumë intelektualëve në specializime të ndryshme.

Book your vacations

Adresa

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose