Profesione te lira

Dora e Artë

Vlerësime 0

"Dora e Artë" në Gjirokastrë është një qendër e jashtëzakonshme e artizanatit, e cila përfaqëson një thesar të pasur të traditës dhe krijimtarisë kulturore. Vjollca, një artizane me përvojë dhe talent të shquar, ka trashëguar artin e punës me dorë nga gjenerata në gjeneratë, duke e bërë këtë biznes të jetë një simbol i vlerave të artit tradicional shqiptar.

Me një gamë të gjerë të teknikave artizanale, përfshirë grep, gjilpërë, gjergjef, prerje në makinë, punë kryq, azhurë, mbushje, dhe shumë të tjera, "Dora e Artë" ofron një shfaqje të pafundme të kreativitetit dhe pasionit për artin. Ambienti i dyqanit është një reflektim i kujdesit dhe talentit të Vjollcës, duke ofruar një vizion të bukur dhe të frytshëm të artit të punës me dorë.

Cilësia e punimeve është e jashtëzakonshme, me një kombinim të mjeshtërisë, detajeve të kujdesshme, dhe zgjedhje të zgjuara të ngjyrave dhe modeleve. Çdo krijesë është një vepër arti në vetvete, që reflekton pasionin dhe përkushtimin e artizanes për trashëgiminë kulturore.

"Dora e Artë" është më shumë se një dyqan - është një udhëtim në botën e artit dhe traditës së pasur kulturore të Gjirokastrës. Mirëseardhja në këtë qendër të artizanatit është një mundësi për të eksploruar dhe të vlerësojmë pasurinë e artit të punës me dorë në Shqipëri.

Book your vacations

Kontakto

Adresa

Gjin Zenebisi, Gjirokastër 6001, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose