Profesione te lira

Argjendari Lida

Vlerësime 0

Argjendari Lida në pazarin e Gjirokastrës ofron një gamë të gjerë të produkteve në ar, argjend dhe bizhu. Majlinda Cani, e njohur si Lida, ka qenë në krye të këtij dyqani për 20 vjet, duke siguruar punime të artizanëve të ndryshëm dhe disa krijime të veta me gur dhe fije.

Në dyqan, vizitorët mund të gjejnë vëthe, unaza, varëse, dhe byzylykë me simbole të Gjirokastrës dhe dekoracione të tjera tërheqëse. Materialet e përdorur janë të veçanta si xham, fije metalike, tela, penj, dhe gjilpëra me kokë, duke krijuar një ndjesi të vecantë elegancë.

Brenda dyqanit, stendat prej xhami eksponojnë bizhutë, aroma, parfume, dhe orë dore. Punimet në argjend dhe filigram janë pjesë e thelbës së ofertës, duke përmbushur preferencat e klientëve vendas dhe të huaj.

Ambienti i dyqanit është i qetë dhe i ngrohtë, ku Lida shfaq dashuri dhe buzëqeshje gjatë komunikimit me klientët. Dyqani bëhet jo vetëm një destinacion blerjeje, por edhe një qendër e kënaqshme shoqërore për miqtë dhe vizitorët.

 

Book your vacations

Kontakto

Adresa

34FQ+JCP, Rruga Gjin Bue Shpata, Gjirokaster, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose