Profesione te lira

E&A Dent Dental Clinic, Librazhd

Vlerësime 0

Librazhdi  krenohet me E&Adent.  Dr. Agelsa Gjeta me një eksperiencë disa vjeçare ju ofron profesionalizëm cilësor dental në qytetin e Librazhdit. Klinikën mund ta gjeni 100 metra mbi Karburant Cota te Rruga e Tregut!

Për më shumë të dhëna rreth shërbimeve që ofronë E&Adent na ndiqni më poshtë:

 • -        Terapi
 • -        Endodonti
 • -        Profilaksi
 • -        Proteza Totale
 • -        Protreza Parciale
 • -        Ura Zirkoni
 • -        Ura Porcelani
 • -        Faseta
 • -        Kirurgji
 • -        Implante
 • -        Ortodonci

Klinika jonë e cila ofron shërbime në të gjitha llojet e disiplinave në fushën dentare, e përfaqësuar nga doktoresh Agelsa Gjeta e specializuar në fusha të ndryshme të dentistris.

Ofronë standarte bashkëkohore në çdo shërbim deri në detaje, duke filluar nga ambienti, aparaturat, sterilizimi, profesionalizmi i stafit, shërbimi dhe mikëpritja.

Book your vacations

Adresa

Rruga e Shese, Librazhd, Bashkia Librazhd

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose