Natyrë

Plazhi Xuiqs

Vlerësime 0

Plazhi Xuiqs është një plazh i vogël dhe shumë i bukur ndodhur në afërsi të Lukovës.

Plazhi me guralecë të vegjël, është i ndarë në dy pjesë dhe ngjahason shumë me plazhin e Lukovës.Plazhi nuk është i njohur nga shumë njerëz.

Është një vend i mrekullueshm, i fshehur mbas shkëmbinjëve i cili të mahnit me bukurinë e tij. Nuk mund të shkohet me makinë, prandaj vizitorët shkojnë aty ose në këmbë ose përgjatë brigjeve nëpërmjet mjeteve lundrues.Book your vacations

Adresa

XW69+8X, Lukovë, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose