Natyrë

Plazhi Spille

Vlerësime 0

Në perëndim të qytetit të Himarës, e pikërisht në qendrën e tij turistike, në breg të detit shtrihet plazhi i bukur i Spillesë. Plazhi është rreth 500 m i gjatë dhe deri në 20 m i gjerë.
Sipërfaqja kryesore e plazhit është e mbuluar me rërë të imët, e në breg uji është aq i thellë sa mund të filloni të notoni menjëherë në të.  
Plazhin e ndan nga zona fun&food vetëm një shëtitore e krijuar posaçërisht për këtë funksion. Aty mund të gjeni të gjitha shërbimet që ju nevojiten.
Plazhi Spille frekuentohet masivisht nga turistë të huaj e vendas, familjarë e të rinj, eksplorues e natyralistë që vizitojnë këtë plazh si për misteret e trashëgimisë kulturore që afron edhe për natyrën përreth tij.
Book your vacations

Adresa

Spile Beach, SH8, Himarë, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose