Natyrë

Plazhi i Qytetit të Sarandës

Vlerësime 0

Plazhi i Sarandës është më i populluari dhe më i frekuentuari i gjithë qytetit të Sarandës. Bregdeti është e mbuluar me guralecë të vegjël. Plazhi është rreth 500-600 m i gjatë, 20 m i gjerë dhe është i ndarë në disa pjesë.

Në qytetit e Sarandës gjenden site arkeologjike shumë të lashta, të rrethuara nga një det shumë i bukur, ku banojnë njerëz mikpritës në një klimë të jashtëzakonshme. Plazhi i saj mbetet më i vizituari nga shumë turistë, kryesisht të huaj që duan të kenë pranë plazhin dhe argëtimet që ofron qyteti i Sarandës. Është lehtësisht i aksesueshëm me këmbë apo me automjete.

Gjithashtu gjeni çdo shërbim që ju nejojitet si: bare, restorante, apartamente e hotele. Një tjetër plazh brenda qytetit të Sarandës, i ashtuquajtur plazhi “Pllakat”, i cili është shpallur edhe monument natyre.

Book your vacations

Adresa

VXCV+CJR, Sarandë, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose