Natyrë

Plazhi Ksamil 7

Vlerësime 0

Plazhi Ksamil 7 shtrihet bregdetin e bukur Ksamilit, në Sarandë. Sipërfaqja e bregut është me rërë bardhë imët , por keni edhe shumë kalata vogla betoni, cilat e ndajnë plazhin disa zonaPlazhi është rreth 100 m i gjatë dhe deri 20 m igjerë.

I gjithë bregu është shumë i bukur dhe deti fton notoshgjatë, ujin e kaltër e pastër kristal.

Plazhi është lehtësisht i arritshëm me automjet dhe mund parkoni buzë tij.Restorantet dhe baret janë vendosura pranë plazhit gjithashtu mund edhe akomodoheni apartamente e hotele afërsi tij. Aty mund gjeni çdoshërbim tjetër me qera si: shezllonë, çadra, varka me pedale etj. sezonin e verës plazhi është i populluar ngavizitorët e shumtë dhe çdo ditë e tij ngjason me një feste madhe, plot me surpriza bukura dhe argëtuese.                                                              

Book your vacations

Adresa

QXFW+8W7, Ksamil, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose