Natyrë

Plazhi i Ushtarit

Vlerësime 0

Plazhi i Ushtarit gjendet në verilindje të qytetit të Sarandës përpara Plazhit të Kakomesë.

Në kohën e diktaturës në kodrën mbi plazh, lokalizohej një qendër ushtarake. Ushtarët të ndodhur në një pikë të izoluar , zbrisnin shpesh në këtë plazh për tu freskuar në ujërat e kristalta të detit Jon. E ndërsa varkat kalonin vazhdimisht vizitorët shikonin ushtarë në këtë breg të vogël, ndaj plazhi mori edhe emrin e tij "Plazhi Ushtarit".

Ai është plazh i vogël, me gurë të mëdhenj e shumë gjelbërim përreth. Është i aksesueshëm si me varkë dhe me këmbë.

 

 

Book your vacations

Adresa

Lukovë, Bashkia Himarë, Vlorë County

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose