Natyrë

Plazhi i Qeparoit

Vlerësime 0

Ndodhet midis Porto-Palermos dhe Plazhit të Borshit. Plazhi i Qeparoit është plazhi më i madh në fshatin Qeparo, i rrethuar nga pemishte ullinjsh, agrume dhe me një pamje të mrekullueshme të fshatit sipër tij. Vizitohet nga turistëntë huaj e vendas, si dhe klientë që rezervojnë në hotelet e këtij fshati.

Atje mund te shkoni më së miri me makinë, nëpërmjet rrugës bregdetare SH8. Nëse nuk keni transportin tuaj, është një ide e shkëlqyeshme të merrni me qera një makinë në mënyrë që të mund të eksploroni më shumë bregdetin e bukur të rivierës.

Gjithçka që ju nevojitet është afër duke përfshirë dhe një shëtitore për këmbësorë që shtrihet përgjatë plazhit me shumë restorante në anën tjetër të vendkalimit.

Book your vacations

Adresa

3R5F+79G beach, Qeparo, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose