Natyrë

Plazhi i Piqerasit

Vlerësime 0

Ndërmjet plazhit të Borshit dhe Bunecit shtrihet Plazhi i Piqerasit. Ai ndodhet mes maleve, i rrethuar nga shkëmbinjtë. 

Ky plazh është i përshtatshëm për kategori të ndryshme njerëzish, udhëtarë të vetmuar, adhurues të pushimeve relaksuese, alpinistë etj. 

Plazhi i Piqerasit ka një vleresim shumë të lartë nga turistët.

Është akoma i pashfrytëzuar, i qetë, dhe plot me gjelbërim.

Ne afërsi të plazhit nuk ka parkim për makinat dhe do ju duhet të bëni një shëtitje të vogël për të arritur aty.

Book your vacations

Adresa

2V8J+7H6, SH8, Piqeras, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose