Natyrë

Plazhi i Kakomes

Vlerësime 0

Plazhi i Kakomes ndodhet rreth 13 km në veri të Sarandës, me një plazh krejtësisht të izoluar në një gji të vogël. Rrethinat janë të bukura dhe të gjelbëruara ndërsa plazhi është kretësisht i pa shkelur, gjë e cila e bën kaq atraktiv për turistët.

Gjiri i Kakomes është një plazh i bukur në Nivicë, i cili është ideal për not dhe relaksim. Për të shkuar në këtë plazh nuk ka rrugë, kështu që alternativa e vetme është të arrini me varkë. Ne shëtitoren buzë plazhit të Sarandës në muajt e verës mund të gjeni shumë varka që ofrojnë turne që përfshijnë një ndalesë në Gjirin e Kakome Ka disa varka me një orar të caktuar,  qe nisen rreth orës 9 ose 10 të mëngjesit dhe bëjnë disa ndalesa midis Sarandës dhe plazhit të Krorëzës.  

Kakomeja ngelet gjithmonë një atraksion më vete për turistët dhe vizitorët.

 

 

Book your vacations

Adresa

Plazhi i Kakomes, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose