Natyrë

Marble Beach

Vlerësime 0

Marble Beach ndodhet midis plazhit të Jalës dhe plazhit të Shpellave. Ai është një nga perlat e Rivierës Shqiptare. Mënyra e vetme për të arritur ne këtë gji është nëpërmjet detit me një mjet lundrues.

Marble është një gji i vogël, në mes të shkëmbinjve, me shumë zgavra dhe shpella të vogla.

Ujërat e pastra dhe ngjyra e detit duket sikur të ftojn për të notuar dhe për të eksploruar zonën.

Nëse jeni zhytës të mirë, Marble është gjiri ideal për të zhvilluar hobin tuaj dhe nëse jeni dashamirës të natyrës, ju mund të zbuloni shpellat e tij.

Book your vacations

Adresa

4MFM+9X, Jala, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose