Natyrë

Lamine Diene Beach, Himarë

Vlerësime 0

Plazhi Lamine Diene Beach ndodhet në Himarë midis Gjirit të Akuariumit dhe Plazhit të Livadhit, vetem 2-3 minuta larg në këmbë nga Plazhi i Livadhit.

Bregdeti i Himarës ka akoma shumë bukuri natyrore për të zbuluar. Kohët e fundit në bregdetin Shqiptar turistë të huaj dhe vendas të apasionuar pas eksplorimit, gjatë udhëtimeve rizbulojnë gjire, plazhe, kepe apo shpella ujore  të cilat shpesh të harruara ripagëzohen me emra të rinj në google earth. Kështu ka marrë emrin edhe plazhi Lamine Diene Beach. Plazhi me bukuritë e tij, lë mbresa në memorje duke marrë parasysh natyrën e pashkelur dhe faktin që pranë tij ndodhet dhe Shpella ujore Stela.

Adresa

4P58+9F3, Jala, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose