Natyrë

Plazhi Guri i Madh

Vlerësime 0

Plazhi i Gurit të Madh ndodhet në krahun e djathtë të plazhit te Jales, 50m larg tij. Ka marrë këtë emër për shkak të shkëmbinjve të mëdhenj që gjenden në bregun e tij. 

Është një nga plazhet më të famshem në Jug, i cili karakterizohet për pastërtinë e ujit, rërën, dhe jodin e detit. Cilësohet si një parajsë natyrore e mrekullueshme për të apasionuarit e notit dhe sporteve të tjera që zhvillohen në ujë, veçanërisht hiking në terrenin përreth, ku shkëmbinjtë ndërthuren me gjelbërimin.

 

 

 

Book your vacations

Adresa

Bregdet Jale, Albania

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose